Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπράιαντ Βανέσα: Η συμφωνία που είχαν κάνει για το ελικόπτερο
ΚΟΣΜΟΣ

Μπράιαντ Βανέσα: Η συμφωνία που είχαν κάνει για το ελικόπτερο

Μπράιαντ Βανέσα: Όπως αναφέρει πηγή στο αμερικάνικο people το ζευγάρι είχε κάνει αυτή τη συμφωνία μετά το γάμο του το 2001.

Μπράιαντ ΒανέσαΣύμφωνα με δημοσίευμα ο Κόμπι Μπράιαντ και η σύζυγός του Βανέσα είχαν συμφωνήσει για λόγους ασφαλείας να μην πετάνε μαζί με ελικόπτερο. Όπως αναφέρει πηγή στο αμερικάνικο people το ζευγάρι είχε κάνει αυτή τη συμφωνία μετά το γάμο του το 2001. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπράιαντ «πετούσε» μόνο με τον πιλότο Ara Zobayan, ο οποίος σκοτώθηκε και αυτός στη μοιραία πτήση, μαζί με τον Κόμπι, την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλους 6 ανθρώπους.

Ο Κόμπι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό πως ξεκίνησε να μετακινείται με ελικόπτερο από τότε που έπαιζε στο Λος Άντζελες. Και αυτό για να κερδίζει χρόνο και να περνάει περισσότερες ώρες με τα παιδιά και την οικογένειά του από το να είναι εγκλωβισμένος στην κίνηση. Κόμπι και Βανέσα γνωρίστηκαν το 1999 σε ένα πλατό και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Όταν γνώρισε τον 21χρονο τότε μπασκετμπολίστα εκείνη ήταν μόλις 17. Η πρόταση γάμου ήρθε 6 μόλις μήνες μετά τη γνωριμία. Όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν υπέγραψαν ποτέ προγαμιαίο συμβόλαιο. Παρόλο που εκείνος ήταν ήδη αστέρας του NBA.

Όταν Κόμπι και Βανέσα βρέθηκαν μαζί στη Μύκονο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις