Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έρωτας Μετά 27/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρωτας Μετά 27/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας

Έρωτας Μετά 27/1: Η περιπετειώδης απόδραση της Άννας από το υπόγειο-κελί

Έρωτας Μετά 27/1: Μια δυνατή ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους ζητά απαντήσεις στην σειρά «Έρωτας Μετά». Στο επεισόδιο σήμερα, ενώ ο Φώτης πληροφορεί τον Γιώργο ότι σύµφωνα µε το υλικό που βρέθηκε στην καλύβα, η Αννα υπήρξε ένα από τα θύµατα του Αγγελου Πετρόπουλου, ο Κωνσταντίνος προχωρά σε µια απρόσµενη κίνηση που προκαλεί έκπληξη. Ζητά να συναντήσει τον Ηλία και στην κουβέντα που ακολουθεί του προτείνει να αναλάβει τη γενική διεύθυνση της εταιρείας.

Η αντίδραση έρχεται άµεσα. Μόλις ο Ηλίας ενηµερώνει την Αντιγόνη ότι ο Κωνσταντίνος του έδωσε τα ηνία της εταιρείας, εκείνη τρέχει µήπως προλάβει το κακό. Επισκέπτεται τον Κωνσταντίνο και του ζητά να αλλάξει την απόφασή του. Εκείνος όµως δεν ακούει τίποτα. Τη διώχνει κακήν κακώς αφού την κατηγορεί, για άλλη µία φορά, για τον θάνατο του Λύσανδρου. Το ξέσπασµά του και οι αποκαλύψεις του για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ο Λύσανδρος, οδηγούν τη Μάγδα στα όριά της.

Έρωτας Μετά 27/1: Ο Χρήστος και η Ηλέκτρα αποφασίζουν να σταµατήσουν να κρύβονται

Μην αντέχοντας άλλο, φέρνει στο φως ένα µεγάλο µυστικό του παρελθόντος. Την ίδια ώρα, η γυναίκα που κρατά κλειδωµένη την Αννα καλείται για κατάθεση. Η απουσία της δίνει την ευκαιρία στην Αννα να οργανώσει την απόδρασή της. Τελικά το σχέδιό της στέφεται µε επιτυχία, αφού καταφέρνει να κλειδώσει εκείνη τη γυναίκα στο υπόγειο. Εν τω µεταξύ, ο Σταύρος αφήνεται ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία µέσα στο διάστηµα της 48ωρης κράτησής του. Σύντοµα διαπιστώνει ότι το σχέδιο του δεν προχωρά όπως περίµενε. Είναι έτοιµο να τιναχτεί στον αέρα. Παράλληλα, ο Χρήστος και η Ηλέκτρα αποφασίζουν να σταµατήσουν να κρύβονται. Συµφωνούν να αποκαλύψουν στα παιδιά και στον περίγυρό τους τη σχέση τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις