Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 62: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 27/1
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 62: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 27/1

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 62: Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 62: Δευτέρα σήμερα και η σειρά «Άγριες Μέλισσες» ανοίγει για αυτή την εβδομάδα με νέο επεισόδιο και εξελίξεις έτοιμες να φέρουν… ανατροπές. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε ότι ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη. Ο λόγος είναι για να σταματήσει την κόντρα τους, για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε μεγάλη σύγκρουση με τον Λάμπρο. Παράλληλα, ο Κυπραίος βλέποντας πως η Ελένη του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη, της ανακοινώνει πως φεύγει απ’ το Διαφάνι.

Ωστόσο της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση. Ο Νικηφόρος παραλαμβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημά του. Θα γίνει επιτέλους το όνειρο του πραγματικότητα; Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη… την Παγώνα μαζί με τη βαλίτσα της. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη, αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Μια απόφαση που θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 62: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 27/1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις