Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ράλλη έγκυος: Η σχέση με τον Ανδρούτσο και το φύλο του μωρού
LIFESTYLE

Ράλλη έγκυος: Η σχέση με τον Ανδρούτσο και το φύλο του μωρού

Ράλλη έγκυος: Η σχέση της Νικολέττας Ράλλη με τον Μιχάλη Ανδρούτσο μετρά μόλις ένα χρόνο και οι δυο τους ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Ράλλη έγκυος: Το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο θα γεννήσει σε λίγους μήνες η Νικολέττα Ράλλη, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η σχέση της Νικολέττας Ράλλη με τον Μιχάλη Ανδρούτσο μετρά μόλις ένα χρόνο και οι δυο τους ανυπομονούν να γίνουν γονείς. Όσο για το φύλο του μωρού; Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Νικολέττα Ράλλη θα αποκτήσει κοριτσάκι. «Είναι πέντε μηνών, περιμένει κοριτσάκι. Με το καλό η κορούλα τους. Ανταλλάξαμε και ευχές εμείς τηλεφωνικά» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Τζένη Μπαλατσινού ήταν … η «προξενήτρα» που έφερε κοντά την Νικολέττα Ράλλη με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. «Ο Μιχάλης είναι πολύ φίλος μου, γνωρίζω και την Νικολέττα, βρεθήκαμε ένα βράδυ κάπου, ήξερα ότι του αρέσει και έτσι έκανα το contact. Με λένε «Γεωργία Βασιλειάδου» και μου κάνουν δώρο στάμνες. Πιστεύω ότι είναι και οι δύο πολύ ώριμοι, να κάνουν το επόμενο βήμα. Θεωρώ ότι μετά το καλοκαίρι, μπορεί και να γίνει κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά και τα λόγια της αποδείχθηκαν προφητικά. Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας Νικολέττας Ράλλη και Μιχάλη Ανδρούτσου.

Ράλλη έγκυος: Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν … η «προξενήτρα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις