Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κιάμος Αμερική: Το φοβερό ρεκόρ του τραγουδιστή
LIFESTYLE

Κιάμος Αμερική: Το φοβερό ρεκόρ του τραγουδιστή

Κιάμος Αμερική: Πρόκειται συναυλία που έχει μείνει στην ιστορία και τότε ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε προκαλέσει χαμό με τις επιτυχίες του, κάτι που εισέπραξε ξανά και στην τελευταία περιοδεία του σε πολλές Πολιτείες της Αμερικής.

Κιάμος ΑμερικήΑκόμα ένα «παράσημο» στην καριέρα του Πάνου Κιάμου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, σύμφωνα με εταιρεία που διοργανώνει εκδηλώσεις με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές για την ομογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι εκείνος που προκάλεσε το μεγαλύτερο sold out την τελευταία δεκαετία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα, 4.599 άνθρωποι παρακολούθησαν από κοντά τον Πάνο Κιάμο τον Ιανουάριο του 2012. Η εν λόγω συναυλία έγινε στο Trump Taj Mahal στην Ατλάντα.

Πρόκειται συναυλία που έχει μείνει στην ιστορία. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε προκαλέσει χαμό με τις επιτυχίες του, κάτι που εισέπραξε ξανά και στην τελευταία περιοδεία του σε πολλές Πολιτείες της Αμερικής. Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Fever G, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Δήμο Αναστασιάδη, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο δεν πέφτει… καρφίτσα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Βίντεο από το tour το 2012:

Το ρεκόρ:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις