Αεροπλάνο Αφγανιστάν: Μυστήριο με τη συντριβή αεροσκάφους – Τι λέει η εταιρεία

ΚΟΣΜΟΣ

Αεροπλάνο Αφγανιστάν: Μυστήριο με τη συντριβή αεροσκάφους – Τι λέει η εταιρεία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Αεροπλάνο Αφγανιστάν: Ο υπηρεσιακός διευθυντής της Ariana Airlines ότι κανένα από τα αεροπλάνα της κρατικής αεροπορικής εταιρείας δεν συνετρίβη στο Αφγανιστάν.

27.01.2020 | 14:20

Αεροπλάνο Αφγανιστάν: Αξιωματούχοι από επαρχία του Αφγανιστάν δηλώνουν ότι συνετρίβη στην περιοχή αεροπλάνο της Ariana Airlines. Ωστόσο η αεροπορική εταιρεία το διαψεύδει. Ο Αρίφ Νουρί είναι εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας Γκάζνι. Μία περιοχή που ελέγχουν οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στην περιοχή Ντεχ Γιακ. Η μοιραία συντριβή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δύο μέλη του τοπικού συμβουλίου επίσης επιβεβαίωσαν τη συντριβή, σύμφωνα με το Associated Press.

Όμως, ο υπηρεσιακός διευθυντής της Ariana Airlines, Μιργουάις Μιρζακουάλ, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι κανένα από τα αεροπλάνα της κρατικής αεροπορικής εταιρείας δεν συνετρίβη στο Αφγανιστάν. Επίσης η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι όλα τα αεροσκάφη της είναι λειτουργικά και ασφαλή. Εξαιτίας των συγκεχυμένων πληροφοριών, ακόμη δεν γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που επέβαιναν στο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη, κατά δήλωση των Αφγανών αξιωματούχων, ούτε η τύχη τους και τα αίτια της συντριβής.

Exit mobile version