Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθητής ΕΠΑΛ – απουσία: Εξοργιστικό βίντεο – «Tραμπουκίζει» καθηγήτρια σε τάξη
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητής ΕΠΑΛ – απουσία: Εξοργιστικό βίντεο – «Tραμπουκίζει» καθηγήτρια σε τάξη

Μαθητής ΕΠΑΛ - απουσία: Για «πολύ λυπηρό γεγονός» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος επισημαίνοντας ότι το τελευταίο διάστημα «έχουν καταγραφεί επιθέσεις όχι μόνο λεκτικές» σε βάρος εκπαιδευτικών.

Μαθητής ΕΠΑΛ – απουσία: Συναγερμό έχει σημάνει στο υπουργείο Παιδείας και την εκπαιδευτική κοινότητα το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μαθητής σε ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» καθηγήτριά του, προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία. «Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας» διεμήνυσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία ζήτησε έρευνα προκειμένου «να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του».

Για «πολύ λυπηρό γεγονός» έκανε λόγο στον 104,6 ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος επισημαίνοντας ότι το τελευταίο διάστημα «έχουν καταγραφεί επιθέσεις όχι μόνο λεκτικές» σε βάρος εκπαιδευτικών. «Το ζήτημα είναι ευρύτερο και μας προβληματίζει πάρα πολύ διότι θεωρούμε ότι απάδει της ελληνικής πραγματικότητας. Τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να γίνονται» πρόσθεσε ο κ. Τσούχλος επισημαίνοντας ότι «μπορεί να υπάρχουν και άλλα γεγονότα που δεν έχουν φτάσει στη δημοσιότητα». «Δεν είναι απλά και εύκολα τα πράγματα για τους εκπαιδευτικούς όπως πιστεύουν αρκετοί λόγω κοινωνικού αυτοματισμού» κατέληξε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ.

Δείτε ακόμη:

Αρχηγός ΕΛΑΣ: «Πλήρως καταδικαστέες» τέτοιες συμπεριφορές αστυνομικών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις