Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός – Μενίδι: Παραδόθηκε στις αρχές για το χαστούκι στον 11χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός – Μενίδι: Παραδόθηκε στις αρχές για το χαστούκι στον 11χρονο

Αστυνομικός - Μενίδι: Οι υπόλοιποι τρεις αστυνομικοί έχουν συλληφθεί, υποστηρίζοντας πως δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, κάτι που διαψεύδεται από το σχετικό βίντεο.

Αστυνομικός – ΜενίδιΣτη διάθεση των αρχών βρίσκεται ο αστυνομικός που χαστούκισε 11χρονο στο Μενίδι. Ο αστυνομικός παρουσιάστηκε στην Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο του προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό. Ο άντρας, όπως είχε γίνει γνωστό είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τις αρχές. Ο άντρας φέρεται να προσπαθούσε να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς την επόμενη ημέρα επικοινώνησε με τον προϊστάμενό του, ζητώντας του ρεπό, επικαλούμενος σοβαρό προσωπικό λόγο.

Όταν το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο προιστάμενός του επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να παρουσιαστεί στην υπηρεσία του, ωστόσο, δεν το έπραξε. Οι υπόλοιποι τρεις αστυνομικοί έχουν συλληφθεί, υποστηρίζοντας πως δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, κάτι που διαψεύδεται από το σχετικό βίντεο. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Το επίμαχο βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις