Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ Ξάνθη υποβιβασμός: Ο Αυγενάκης για την εισήγηση της ΕΕΑ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ Ξάνθη υποβιβασμός: Ο Αυγενάκης για την εισήγηση της ΕΕΑ

ΠΑΟΚ Ξάνθη υποβιβασμός: Η εισήγηση-βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κρίθηκε με ψήφους 3-2 και σύμφωνα με αυτήν, αποφασίστηκε η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του δικέφαλου για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, ενώ για τους ακρίτες η ποινή αφορά το ζήτημα με το μετοχολόγιο. 

ΠΑΟΚ Ξάνθη υποβιβασμόςΩς «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Η εισήγηση-βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κρίθηκε με ψήφους 3-2 και σύμφωνα με αυτήν, αποφασίστηκε η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του δικέφαλου για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, ενώ για τους ακρίτες η ποινή αφορά το ζήτημα με το μετοχολόγιο.

«Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση», δήλωσε πριν από λίγο, μέσω twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Η δήλωση του κ.Αυγενάκη έρχεται μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγελματικού Αθλητισμού να υποβιβιβασθούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη.

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις