Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ υποβιβασμός: Το… απειλητικό πανό για Αυγενάκη στην Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ υποβιβασμός: Το… απειλητικό πανό για Αυγενάκη στην Τούμπα

ΠΑΟΚ υποβιβασμός: O κόσμος του ΠΑΟΚ που ενημερώθηκε εν μέσω αγώνα για την εισήγηση της ΕΕΑ η οποία προβλέπει υποβιβασμό του Δικεφάλου του Βορρά, ξέσπασε σε συνθήματα κατά πάντων.

ΠΑΟΚ υποβιβασμός: Ένα «καζάνι που έβραζε» ήταν η Τούμπα στη σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλο για την 21η αγωνιστική της Super League 1. O κόσμος του ΠΑΟΚ που ενημερώθηκε εν μέσω αγώνα για την εισήγηση της ΕΕΑ η οποία προβλέπει υποβιβασμό του Δικεφάλου του Βορρά, ξέσπασε σε συνθήματα κατά πάντων, ενώ οι αντιδράσεις τους συνεχίστηκαν και μέσω ενός πανό που αναρτήθηκε στις θύρες 5 και 6 του γηπέδου της Τούμπας. Αυτό ανέγραφε: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο… Κυβερνήσεις πέφτουν και υπουργοί θα τρέχουν … Αυγενάκη τελείωσες».

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό πόρισμα προέκυψε από ψηφοφορία 4-1 ως προς το αν υπήρχαν παραπτώματα και 3-2 ως την εισήγηση των ποινών (ένας δηλαδή απ’ αυτούς που ψήφισαν ότι όντως υπάρχουν παραβάσεις διαφώνησε ότι πρέπει να επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή). Το πόρισμα πλέον περνάει στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, όπου θα κριθεί το μέλλον των δύο ΠΑΕ. Σημειώνεται ότι την εν λόγω υπόθεση έφερε στην επικαιρότητα ρεπορτάζ του One Channel στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

Το επίμαχο πανό κατά του Λευτέρη Αυγενάκη:
Οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για την εισήγηση της ΕΕΑ:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις