Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Έλληνες με τους περισσότερους followers: Οι 20 πρώτοι στο Instagram
PLUS

Έλληνες με τους περισσότερους followers: Οι 20 πρώτοι στο Instagram

Έλληνες με τους περισσότερους followers: Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τους 20 Έλληνες Instagrammers με τους περισσότερους followers αυτή τη στιγμή.

Έλληνες με τους περισσότερους followers: Τους περισσότερους από αυτούς τους γνωρίζεις. Αφού είναι γνωστοί αθλητές ή τηλεοπτικά πρόσωπα. Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τους 20 Έλληνες Instagrammers με τους περισσότερους followers αυτή τη στιγμή. Και είναι δεδομένο, ότι αρκετοί από αυτούς βγάζουν χρήματα μέσω του Instagram profile τους.

Στην κορυφή λοιπόν της λίστας είναι φυσικά ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ σε εγχώριο επίπεδο, οι Γιάννης Πετρετζίκης και Άνδρεας Γεωργίου συμπληρώνουν το top3 των Ελλήνων. Ακολουθεί η γυναικεία τριάδα με Μενεγάκη, Φουρέιρα και Οικονομάκου, ενώ 7ος είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Στις θέσεις 8, 9 και 10 η Φαίη Σκορδά, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Έπονται οι Σίσσυ Χρηστίδου, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου και Μαίρη Συνατσάκη. Την τελευταία εξάδα κλείνουν οι Αργυρός, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λασκαράκη, Μουτσινάς, Παπαρίζου και Μαυρίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις