Ασημίνα Χαρίτου Νώντας: Η πρώην παίκτρια του GNTM “κράζει” Τούνη – Παπαντωνίου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασημίνα Χαρίτου Νώντας: Η πρώην παίκτρια του GNTM “κράζει” Τούνη – Παπαντωνίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ασημίνα Χαρίτου Νώντας: Το νεαρό μοντέλο μιλώντας στην εφημερίδα Reallife και την Νίκη Κώτσου απάντησε μεταξύ άλλων και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη.

26.01.2020 | 10:54

Ασημίνα Χαρίτου Νώντας: Την Ασημίνα Χαρίτου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM όπου γρήγορα κατάφερε να ξεχωρίσει κυρίως λόγω της έντονης προσωπικότητάς της. Το νεαρό μοντέλο μιλώντας στην εφημερίδα Reallife και την Νίκη Κώτσου απάντησε μεταξύ άλλων και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Νώντα Παπαντωνίου. Λίγο μετά τον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη από τον Νώντα Παπαντωνίου, φήμες ήθελαν τον μπασκετμπολίστα να έχει «γυρίσει σελίδα» στη ζωή του και να βρίσκεται σε σχέση με την παίκτρια του GNTM.

Ο ίδιος ωστόσο, σε συνέντευξή του στο «Happy Day» είχε πει: «Εγώ σαν άνθρωπος δεν μπορώ να προχωρήσω τόσο εύκολα. Δε θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα. Δηλαδή και εγώ να ήμουν ζευγάρι με την Ασημίνα δε θα βλέπατε πουθενά τίποτα. Ακούγονται διάφορα, αλλά δε με απασχολεί. Ούτε επιβεβαιώνω κάτι, αλλά ούτε και διαψεύδω».

Από όλους τους μαϊντανούς, αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν;

Κι ενώ υπήρξαν κοινές φωτογραφίες του Νώντα με την Ασημίνα από κοινές εξόδους, εκείνη έδωσε συνέντευξη στη «Real life» και όταν ρωτήθηκε από τη Νίκη Κώτσου αν ισχύει η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, εκείνη απάντησε: «Μα είναι δυνατόν; Από όλους τους μαϊντανούς, αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν; Νομίζω πως εγώ δεν είμαι influencer με πλαστικές στη μύτη, που βγάζει φωτογραφίες σε μνημεία του Ολοκαυτώματος για να μου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα μου».

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της όπου πόζαρε στο μνημείο του Ολοκαυτώματος. Η Ασημίνα Χαρίτου «δε φιμώνεται», όπως είπε χαρακτηριστικά στη «Real life».

Ισχύει ότι είστε ζευγάρι με τον Νώντα Παπαντωνίου;

Μα είναι δυνατόν; Από όλους τους μαϊντανούς αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν; Νομίζω πως εγώ δεν είμαι influencer με πλαστικές στη μύτη, που βγάζει φωτογραφίες σε μνημεία του Ολοκαυτώματος για να μου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα μου.

Ποιος είναι ο ιδανικός για εσένα;

Ιδανικός για εμένα είναι ένας άνθρωπος που με κάνει να θέλω να είμαι καλύτερη κάθε μέρα.

Exit mobile version