Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός στο αυτοκίνητο: Θρίλερ στη Λάρισα με πτώμα άντρα
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός στο αυτοκίνητο: Θρίλερ στη Λάρισα με πτώμα άντρα

Νεκρός στο αυτοκίνητο: ε. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε περιπολικό του Α.Τ. Κιλελέρ, με την αστυνομία να ερευνά το περιστατικό.

Νεκρός στο αυτοκίνητο: Νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένας άνδρας το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στο δρόμο από τα Τρίκαλα προς την περιοχή Κουτσόχερο της Λάρισας.

Σύμφωνα με το larisssanet.gr, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε εκεί, αλλά μετά από λίγη ώρα αποχώρησε. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε περιπολικό του Α.Τ. Κιλελέρ, με την αστυνομία να ερευνά το περιστατικό.

Εντοπίστηκε σορός άνδρα στη Σάμο

Η σορός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα το απόγευμα του Σαββάτου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Αντωνίου, στη Σάμο. Η σορός περισυνελέγη από σκάφος αυτοδυτών και μεταφέρθηκε στο λιμένα Μαλαγαρίου, όπου παρελήφθη από στελέχη της Λιμενικής Αρχής. Οι πληροφορίες του Λιμενικού κάνουν λόγο για αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών. Η Λιμενική Αρχή Σάμου διενεργεί προανάκριση, ενώ έχει παραγγέλθει διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις