Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάκκαρη Κβίτοβα: Αποκλείστηκε η Ελληνίδα από το Αυστραλιανό Όπεν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη Κβίτοβα: Αποκλείστηκε η Ελληνίδα από το Αυστραλιανό Όπεν

Σάκκαρη Κβίτοβα: Η Ελληνίδα τενίστρια αν και έπαιξε σπουδαία για δυο σετ δεν άντεξε στην πίεση της έμπειρης Πέτρα Κβίτοβα.

Σάκκαρη Κβίτοβα: Το πάλεψε αλλά εν τέλει υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποχαιρέτησε το φετινό Αυστραλιανό Όπεν στη φάση των «16». Η Ελληνίδα τενίστρια αν και έπαιξε σπουδαία για δυο σετ δεν άντεξε στην πίεση της έμπειρης Πέτρα Κβίτοβα (Νο8) και ηττήθηκε στη “Rod Laver Arena” με 6-7 (4), 6-3, 6-2 στον 4ο γύρο του τουρνουά. Η Μαρία είχε προβλήματα στο σερβίς και στις επιστροφές της που όσο περνούσε η ώρα ήταν πιο έντονα. Παρόλα αυτά κοίταξε στα μάτια την περσινή φιναλίστ του ΑΟ και έδειξε με το πολύ σημαντικό βήμα που έκανε στη Μελβούρνη πως έχει λαμπρόν μέλλον. Από την αρχή είχε δύσκολο έργο. Η Κβίτοβα είναι μια δύσκολη αντίπαλος με πολλά μεγάλα παιχνίδια σε Grand Slam αλλά η αλήθεια είναι πως η Σάκκαρη έκανε πολύ δύσκολη την ημέρα της.

Η Κβίτοβα είναι στα προημιτελικά και θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα της Μπάρτι με την Ρίσκε ενώ η Σάκκαρη φεύγει από τη Μελβούρνη με ικανοποίηση για το σημαντικό βήμα που πέτυχε να είναι στις 16 καλύτερες τενίστριες του τουρνουά. Ο αγώνας είχε διάρκεια 2.12. Τα διπλά λάθη ήταν 6-6 και οι άσοι 5-3 για την Τσέχα. Η Σάκκαρη είχε 4/10 μπρέικ ποιντ και η Κβίτοβα 8/18. Οι winners ήταν 33-18 για την νικήτρια και τα αβίαστα 46-30 με περισσότερα για την Τσέχα. Η Σάκκαρη κέρδισε 87 και η αντίπαλος της 101 πόντους.

Τα highlights της αναμέτρησης:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις