Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλεκτρικά πατίνια Θερμαϊκός: Μετά τον κόλπο της Θεσσαλονίκης τα πετάνε στα σκουπίδια
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρικά πατίνια Θερμαϊκός: Μετά τον κόλπο της Θεσσαλονίκης τα πετάνε στα σκουπίδια

Ηλεκτρικά πατίνια Θερμαϊκός: Μετά τον Θερμαϊκό, τώρα πετάνε ηλεκτρικά πατίνια και στα σκουπίδια.

Ηλεκτρικά πατίνια Θερμαϊκός: «Στο μάτι» έχουν βάλει κάποιοι Θεσσαλονικείς τα ηλεκτρικά πατίνια που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης. Έτσι, δεκάδες πατίνια κατέληξαν στον βυθό του Θερμαϊκού, για την ανάσυρση των οποίων στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή δυτών. Παράλληλα φωτογραφία καταγράφει ηλεκτρικό πατίνι μέσα σε… κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει από το πρωί της Πέμπτης ένα βίντεο από τη Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο απεικονίζει ένα νεαρό να… εκσφενδονίζει ένα ενοικιαζόμενο ηλεκτροκίνητο πατίνι στα νερά του Θερμαϊκού.

Το βίντεο έχει «τραβηχτεί» νυχτερινές ώρες και στα λίγα δευτερόλεπτα διάρκειάς του, ακούγεται ο «εικονολήπτης» – φίλος του νεαρού να του λέει «δεν τολμάς».Ένα δευτερόλεπτο αργότερα το ενοικιαζόμενο πατίνι βρίσκεται στο νερό και οι νεαροί φεύγουν από το σημείο.   Τα συγκεκριμένα πατίνια -που κινούνται με ταχύτητα έως 25 χλμ/ώρα-  ενοικιάζονται από την εταιρεία έναντι 1 ευρώ και με 0,15 λεπτά του ευρώ για κάθε λεπτό διαδρομής στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Προ μηνός ανακοινώθηκε ότι το ίδιο πρότζεκτ ξεκινά και στην Αθήνα.

ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

Νεαρός πετάει ηλεκτροκίνητο ενοικιαζόμενο πατίνι στο Θερμαϊκό… Και ξεκινάμε πάλι να συζητάμε το θέμα Παιδεία… Συγχέουμε την μαγκιά με την αγένεια, το χαβαλέ με την καταστροφή. Μάλλον δεν πρέπει να νοικιάζουμε ποδήλατα ή πατίνια, αλλά μυαλά…

Gepostet von Radio Thessaloniki 94,5 FM am Donnerstag, 21. Februar 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις