Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Anonymous Greece Τουρκία: “Αυτοί είναι οι χάκερ που έριξαν ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες”
ΕΛΛΑΔΑ

Anonymous Greece Τουρκία: “Αυτοί είναι οι χάκερ που έριξαν ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες”

Anonymous Greece Τουρκία: Στο στόχαστρο των Τούρκων χάκερ μπήκαν ιστοσελίδες υπουργείων, του πρωθυπουργού, της ΕΥΠ και των σωμάτων ασφαλείας.

Anonymous Greece Τουρκία: Στη δημοσιότητα έδωσαν τα στοιχεία των δύο χάκερ που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις ελληνικών κυβερνητικών ιστοσελίδων, οι Anonymous Greece, το βράδυ της Παρασκευής.

Σε σχετική ανακοίνωση σημείωσαν: «Όπως είπαμε σας δίνουμε παρακάτω τα πραγματικά στοιχεία των Τούρκων “χακερς”,του admin των Aslan Neferler Tim και του recruiter των Anka Neferler Tim, οι οποίοι επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της χώρας μας».

Η έδρα τους είναι η Άγκυρα όπως ανάρτησαν και σε σχετική εικόνα:

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο των Τούρκων χάκερ μπήκαν ιστοσελίδες υπουργείων, του πρωθυπουργού, της ΕΥΠ και των σωμάτων ασφαλείας.

Τούρκοι χάκερ μιλούν στον ΑΝΤ1 για το μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων

Με βίντεο που ανήρτησαν στα social media οι Τούρκοι χάκερ ανέλαβαν την ευθύνη για τη μαζική επίθεση στις ελληνικές ιστοσελίδες. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, εξηγούν τους λόγους για τις πρόσφατες επιθέσεις τους στο ελληνικό Διαδίκτυο.

“Απευθυνόμαστε στην ελληνική κυβέρνηση. Σταματήστε να αντιτίθεστε στη χώρα μας που είναι ο πιο κοντινός σας γείτονας. Εάν υπάρχουν στενές γειτονικές σχέσεις, εάν κάνετε εμπόριο με εμάς και αναγνωρίσετε τα δικαιώματα της χώρας μας θα είναι πολύ πιο χρήσιμο. Συγχαίρουμε την Ιταλία που το κατάλαβε και πλέον μπορούμε να συναντηθούμε σε ένα κοινό έδαφος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις