Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάνος Καμμένος αδύνατος: Έχασε κι άλλα κιλά, δεν αναγνωρίζεται (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος αδύνατος: Έχασε κι άλλα κιλά, δεν αναγνωρίζεται (pics)

Πάνος Καμμένος αδύνατος: Η απώλεια κιλών του προέδρου των ΑΝΕΛ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Πάνος Καμμένος αδύνατος: Στη Σχολή Ναυτικών Δοκιμών στον Πειραιά για την τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην υπουργός ήταν ιδιαίτερα κομψός, ενώ εμφανίστηκε ακόμα πιο αδύνατος από την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, παρόλο που φορούσε παλτό. Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, ύστερα από σκληρή δίαιτα που ακολούθησε αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- και με μια αισθητική επέμβαση, που του επέτρεψε να μην ξαναπάρει τα κιλά.

Πρόσφατα, ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο και όπως είπαν οι θαμώνες, οι πιο πολλοί δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν με την πρώτη. Ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν σταμάτησε να γελά μαζί με τον φίλο του, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στο θρυλικό «Εμπατή North» στην Βαρυπόμπη, όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής.

Η μεταμόρφωση του Πάνου Καμμένου είναι πράγματι εντυπωσιακή. Έχοντας χάσει πάνω από 60 κιλά, η διαφορά στην εμφάνισή του είναι τέτοια, που ακόμα και οι δημοσιογράφοι δεν τον καταλαβαίνουν με την πρώτη. Μάλιστα, όπως ανέφερε πρόσφατα ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha», το τελευταίο διάστημα ο κ. Καμμένος ασχολείται εντατικά με τη συγγραφή ενός νέου… βιβλίου. Πρόκειται για βιβλίο, στο οποίο ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εταίρος θα εξιστορεί την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την πορεία της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το διαζύγιο με τον κ. Τσίπρα.

Ο Πάνος Καμμένος στην πρόσφατη έξοδο με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις