Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 3 Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα
LIFESTYLE

My Style Rocks 3 Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα

My Style Rocks 3 Spoiler: Η Έφη Γκούντα η Στέλλα Πάσσαρη και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου βγαίνουν σήμερα στον τάκο.

My Style Rocks 3 Spoiler: Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε άλλο ένα Gala του ριάλιτι μόδας My Style Rocks του ΣΚΑΙ. Η δεύτερη βδομάδα φτάνει στο τέλος της και οι διαγωνιζόμενες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κάνουν καλές και συγκροτημένες εμφανίσεις, να πάρουν καλή βαθμολογία και να καταφέρουν να κρατήσουν μια θέση στο παιχνίδι. Η Κατερίνα Στικούδη, θα υποδεχτεί κριτές και παίκτριες και θα παρακολουθήσουμε ένα επεισόδιο γεμάτο προτάσεις και στιλ, τις οποίες η καθεμία από τις κοπέλες θα παρουσιάσει με τον δικό της τρόπο.

Κάποιες θα τα καταφέρουν ενώ κάποιες άλλες δεν θα μπορέσουν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να λάβουν θετικά σχόλια, ούτε από τις συμπαίκτριές τους, ούτε και από τους κριτές. Μία όμως θα είναι η παίκτρια που δεν θα καταφέρει να προχωρήσει στο παιχνίδι και θα τελειώσει το ταξίδι της στο My Style Rocks. Η Έφη Γκούντα η Στέλλα Πάσσαρη και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου βγαίνουν σήμερα στον τάκο. Οι κριτές σώζουν την Ευριδίκη και από τις δυο που μένουν επικρατεί η Στέλλα Πάσσαρη. Αποχωρεί η Έφη… που ήθελε τόσο πολύ να μείνει για να κάνει μετά καριέρα την πόλη της.

My Style Rocks 3: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Κιάρα Μαρκέζη

Στο σημερινό επεισόδιο του απογεύματος του “My Style Rocks” ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε μια σκληρή κριτική στην Κιάρα Μαρκέζη για το κόνσεπτ που επέλεξε.  Συγκεκριμένα, ο κριτής του reality μόδας αφού σχολίασε έντονα στο χθεσινό επεισόδιο τις στιλιστικές της επιλογές και ακούγωντας σήμερα το παρόμοιο κόσνεπτ που διάλεξε, δεν άντεξε και έδειξε τη δυσαρέσκεια του. «Τι να πω εγώ; Ο λόγος μου περισσεύει. Την πήρες την δουλειά άρα αυτά που σου είπα χθες δεν έχουν καμία ισχύ. Είναι σα να λέω ότι μου κατέβει. Εσύ πήγες, την πήρες την δουλειά γιατί ήσουν πολύ σωστά ντυμένη και επειδή ξέρεις πολλά πράγματα και επιμένεις σε αυτό το πράγμα, τι να σου πω εγώ;», είπε στην αρχή ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Όταν άκουσε την απάντηση που έδωσε η Κιάρα Μαρκέζη είπε: «Να σε ρωτήσω κάτι; Λέει κάπου το θέατρο της Παρασκευής; Δηλαδή τώρα μου απαντάς και μου λες της άρεσε το street style; Τώρα σοβαρά; Καλά το λες, για να το λες. Εκεί που πας δεν ντύνεσαι έτσι. Για να κάνεις casting φωτογράφων πρέπει να φοράς χρώμα, πρέπει τα μαλλιά σου να είναι πιο φουντωτά. Πραγματικά σε συμπαθώ πάρα πολύ αλλά αν θέλεις να παίξουμε θέατρο γίνεται. Σταμάτα να παίζεις θέατρο. Σταμάτα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις