Σεξ με μαθητές: Δασκάλα αποπλάνησε 6 ανήλικους στο Νιου Τζέρσεϊ

ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ με μαθητές: Δασκάλα αποπλάνησε 6 ανήλικους στο Νιου Τζέρσεϊ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Σεξ με μαθητές: Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου, ενώ όπως είναι αναμενόμενο η Nicole Dufault χάνει κάθε δικαίωμα διδασκαλίας από δω και στο εξής.

24.01.2020 | 23:20

Σεξ με μαθητέςΜια καθηγήτρια γυμνασίου στο Νιου Τζέρσεϊ, διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με έξι αγόρια – μαθητές της. Την Πέμπτη δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες σεξουαλικών εγκλημάτων. Η Nicole Dufault, 40 ετών, η οποία κατηγορήθηκε από την δικαστική επιτροπή τον Φεβρουάριο του 2015, δήλωσε σήμερα
ένοχη για τις πράξεις της στο δικαστήριο της κομητείας του Essex. Σύμφωνα με τη New York Post, η πρώην καθηγήτρια γλώσσας στο Γυμνάσιο της Κολούμπια συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2014. Όπως φαίνεται οι φήμες γύρω από το πρόσωπο της ήταν αληθινές. Και αυτό διότι αποδείχτηκε επίσημα πως διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με μαθητές 14 και 15 χρονών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικαστηρίου, υπάρχει βίντεο στο οποίο η καθηγήτρια φαίνεται να πραγματοποιεί στοματικό σεξ σε έναν από τους μαθητές της, την ίδια στιγμή που ένας ακόμη βρισκόταν εκεί και παρακολουθούσε. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου, ενώ όπως είναι αναμενόμενο η Nicole Dufault χάνει κάθε δικαίωμα διδασκαλίας από δω και στο εξής.

Exit mobile version