Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Σχιστό: Ένας νεκρός από σύγκρουση λεωφορείου με μηχανή
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Σχιστό: Ένας νεκρός από σύγκρουση λεωφορείου με μηχανή

Τροχαίο Σχιστό: Το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στις 06:45, στη λεωφόρο Σχιστού.

Τροχαίο ΣχιστόΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Σχιστό. Μια μηχανή με δύο αναβάτες συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά αμφότεροι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας, ωστόσο, ο ένας δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του. Το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στις 06:45, στη λεωφόρο Σχιστού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μηχανή παρασύρθηκε από το λεωφορείο. Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία είχε διακοπεί στο σημείο κι ακολούθως δόθηκε μία λωρίδα κυκλοφορίας. Αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο σημείο, ενώ το ανακριτικό της τροχαίας ερευνά τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Παράλληλα δεν κατάφερε να κρατηθεί τελικά στη ζωή ο 80χρονος που παρασύρθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης από διερχόμενο ΙΧ στην παραλιακή στο ρεύμα με κατεύθυνση τον Πειραιά. Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. Έλαβε χώρα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στην συμβολή της Ποσειδώνος με την οδό Ναϊάδων. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, χτύπησε τους δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά. Το αποτέλεσμα ήταν να τους τραυματίσει σοβαρά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις