Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποντίκια νηπιαγωγείο: Οργή στην Πάτρα – Τα παιδιά πήγαιναν κανονικά
ΕΛΛΑΔΑ

Ποντίκια νηπιαγωγείο: Οργή στην Πάτρα – Τα παιδιά πήγαιναν κανονικά

Ποντίκια νηπιαγωγείο: Έκλεισε ο Δήμος Πατρέων το 56ο νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, μετά την εμφάνιση ποντικιών και την έντονη διαμαρτυρία των γονέων και κηδεμόνων των μικρών μαθητών για τις άθλιες συνθήκες που υπάρχουν στο χώρο λόγω της παλαιότητας του κτιρίου.

Ποντίκια νηπιαγωγείο: Ποντίκια αλώνιζαν για 10 ημέρες σε νηπιαγωγείο της Πάτρας. Την καταγγελία έκαναν οι γονείς που έντρομοι άκουσαν την δασκάλα των παιδιών να τους λέει πως στην αίθουσα που κάνουν μάθημα τα παιδιά, εμφανίστηκαν ποντίκια. Σύμφωνα με τους γονείς η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου ενημέρωσε τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, από την πρώτη ημέρα οπότε και διαπίστωσε το πρόβλημα, για την παρουσία ποντικιών στο χώρο.

Ωστόσο για 10 ολόκληρες ημέρες το σχολείο λειτουργούσε κανονικά με τα παιδιά να φιλοξενούνται και να συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους, με τον κίνδυνο ωστόσο να μολυνθούν.
Όπως αναφέρει το thebest.gr αιτία για την καθυστέρηση λήψης απόφασης στο νηπιαγωγείο ήταν και το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε αρμοδίως ο Δήμος Πατρέων ώστε να σφραγίσει το σχολείο. Στη συνέχεια έγινε απολύμανση του χώρου και όλων των επιφανειών ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή για κλείσιμο του σχολείου τις επόμενες ημέρες.

Τι λέει ο αντιδήμαρχος Πατρέων

Μαθητής βρήκε κατσαρίδα στο ψωμί που αγόρασε από το σχολείο

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε μαθητής του 1ου δημοτικού σχολείου στα Άνω Λιόσια, λίγες ημέρες πριν.  Η μητέρα του παιδιού ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένα συσκευασμένο ψωμάκι και μέσα μία κατσαρίδα. Το συγκεκριμένο ψωμάκι είχε δοθεί στο παιδί μαζί με μία μερίδα φαγητού που διανέμεται στο σχολείο από εταιρεία catering.

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Φυλής εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που προέκυψε σε πρόγευμα μαθητών δημοτικού σχολείου, και ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1 δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης καταγγείλει πως τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Δείτε ακόμη

Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Σήμερα η δίκη – Στο εδώλιο Δούρου και πρώην δήμαρχοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις