Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 23/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 23/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Γυναίκα χωρίς όνομα 23/1: Ο Κωστής καλείται να καταθέσει στην αστυνομία για την σχέση της Κάτιας με τη «Νάντια Πετρίδου».

Γυναίκα χωρίς όνομα 23/1: Η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, που καθηλωμένο ανυπομονεί για τις καθημερινές εξελίξεις. Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε ότι ο Κωστής καλείται να καταθέσει στην αστυνομία. Ο λόγος φυσικά είναι να καταθέσει για την σχέση της Κάτιας με τη «Νάντια Πετρίδου». Το νέο του σοβαρού τραυματισμού του Νίκου έρχεται και τους αναστατώνει.

Η Μαρίνα προσπαθεί να εξακριβώσει αν η Κλειώ ξέρει την αλήθεια για την πλαστή της ταυτότητα και αν, τελικά, κινδυνεύει και από εκείνη. Η Κάτια αρχίζει να σκέφτεται τη ζωή της με τον Αργύρη. Έτσι τον πιέζει να της ανοιχτεί και να της μιλήσει για το παρελθόν του, που με τόση επιμέλεια κρύβει.Παράλληλα, τα αποτελέσματα από τις κρίσιμες εξετάσεις της Ρένας βγαίνουν. Η Γιώτα κάνει ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα στην Σοφία και την καλεί να υλοποιήσουν το σχέδιο που συμφώνησαν μαζί.

Γυναίκα χωρίς όνομα 23/1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις