Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο με μηχανή – Θεσσαλονίκη: Νεκρός 40χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με μηχανή – Θεσσαλονίκη: Νεκρός 40χρονος

Τροχαίο με μηχανή - Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε θανάσιμα από την σύγκρουση.

Τροχαίο με μηχανή – Θεσσαλονίκη: Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης τη νύχτα της Πέμπτης. Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 40χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος Αλβανός, συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε ο 40χρονος συμπατριώτης του.
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε θανάσιμα από την σύγκρουση. Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Σοβαρό τροχαίο στη Φωκίδα: Νταλίκα στάθηκε στην άκρη του γκρεμού

Τροχαία ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22/1) στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου – Ιτέας με ανατροπή νταλίκας. Όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, το ατύχημα σημειώθηκε όταν διερχόμενη νταλίκα με κατεύθυνση προς Ναύπακτο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εξετράπη της πορείας της και στάθηκε στην άκρη του γκρεμού. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου όπου πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον ελαφρά τραυματισμενο οδηγό και στην συνέχεια τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το ΑΤ Ευπαλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις