Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σεμέδο ΟΦΗ: Η συγγνώμη για την κόκκινη και την απερισκεψία του με το ball boy
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σεμέδο ΟΦΗ: Η συγγνώμη για την κόκκινη και την απερισκεψία του με το ball boy

Σεμέδο ΟΦΗ: «Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και από το παιδί για την κακή συμπεριφορά μου».

Σεμέδο ΟΦΗΈξαλλος είναι ο οργανισμός του Ολυμπιακού για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Ο Πορτογάλος είχε μία αψιμαχία με ένα ball boy, από το οποίο φάνηκε να ζητά την μπάλα του αγώνα, με τον Φελίπε Φερέιρα που ήταν δίπλα ζήτησε να του ζητά τον λόγο. Οι δυο τους τα είπαν σε έντονο ύφος, με το επεισόδιο να λήγει μετά την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Ωστόσο, αμέσως ειδοποιήθηκε από το VAR ο ρέφερι, Βαγγέλης Μανούχος, ο οποίος έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού, που είχε πάρει την πρώτη στο 67’ της αναμέτρησης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη και έτσι θα χάσει το επόμενο ματς της ομάδας του, που είναι αυτό απέναντι στην ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (26/01, 19:30). Από την πλευρά του πάντως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram: «Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και από το παιδί για την κακή συμπεριφορά μου. Τίποτα δεν δικαιολογεί αυτήν την πράξη. Συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτήν την καλή νίκη».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sorry teammates and sorry kid for this bad attitude nothing justify that… congratulations team for this good victory 😓🔴⚪️ @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruben Semedo (@r.semedo35__oficial) στις

Η απερίσκεπτη ενέργεια του Σεμέδο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις