Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουσείν Μπολτ παιδί: Πατέρας για πρώτη φορά ο διάσημος αθλητής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιουσείν Μπολτ παιδί: Πατέρας για πρώτη φορά ο διάσημος αθλητής

Γιουσείν Μπολτ παιδί: Φυσικά, οι οπαδοί του Γιουσέιν Μπολτ έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στο ευτυχισμένο ζευγάρι, που κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιουσείν Μπολτ παιδί: Το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Κάσι Μπένετ, πρόκειται να αποκτήσει σύντομα ο διάσημος αθλητής Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης των σπριντ έκανε την αποκάλυψη στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της συντρόφου του, που εικονίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, φορώντας ένα αέρινο, μακρύ, κόκκινο φόρεμα, και στη λεζάντα έγραψε: «Θέλω μόνο να πως πως ένας βασιλιάς ή μια βασίλισσα θα φτάσει όπου να’ ναι».

Φυσικά, οι οπαδοί του Γιουσέιν Μπολτ έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στο ευτυχισμένο ζευγάρι, που κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντως, ο Γιουσέιν Μπολτ είχε αποκαλύψει πρόσφατα τις ελπίδες του να αποκτήσει παιδιά με την εδώ και χρόνια σύντροφό του στο «εγγύς μέλλον». Όπως είχε πει: «Κάτι που έχω μάθει είναι πως δεν υπάρχει ποτέ η σωστή ώρα για να κάνεις παιδιά. Μου πήρε λίγο καιρό να το καταλάβω. Δεν είναι ποτέ καλή η στιγμή. Πρέπει απλά να το πάρεις απόφαση και να το κάνεις. Ελπίζω να γίνει στο εγγύς μέλλον. Θα δούμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις