Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τρύφων Αλεξιάδης υγεία: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρύφων Αλεξιάδης υγεία: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Τρύφων Αλεξιάδης υγεία: Να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν από τη λιποθυμία του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ο βουλευτής του κόμματος Τρύφων Αλεξιάδης με ανάρτησή του στο Facebook.

Τρύφων Αλεξιάδης υγεία: Με ένα σύντομο μήνυμα στο Facebook, ο Τρύφων Αλεξιάδης διαβεβαίωσε όσους τον ακολουθούν πως είναι καλά στην υγεία του. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της ΚΟ του κόμματός του στη Βουλή, ανάρτησε ένα σύντομο μήνυμα από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς». «Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές» έγραψε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματός του στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τρύφων Αλεξιάδης έπαθε επιληπτική κρίση, του γύρισε η γλώσσα και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως διεκόπη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και έσπευσαν οι γιατροί Ολγα Γεροβασίλη και Παύλος Πολάκης προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα, ειδοποιήθηκε ο ιατρός της Βουλής ενώ τελικά μεταφέρθηκε με τη συνοδεία αρκετών συναδέλφων του στο ιατρείο του Κοινοβούλιου για περαιτέρω εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, ο Τρύφων Αλεξιάδης θα υποβληθεί σε μαγνητική και αξονική τομογραφία. Μάλιστα ο βουλευτής διανυκτέρευσε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση

Το ιατρικό ανακοινωθέν απο το νοσοκομείο για την κατάστασή του:

“Ο κος Αλεξιάδης Τρύφωνας προήλθε σήμερα 21/01/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά ιατρεία του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» για επεισόδιο απώλειας συνείδησης. Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο”.

Να σημειωθεί ότι «περαστικά» του ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για την Παιδεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις