Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κοκλώνης Κολομβία: Σε μία δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή
LIFESTYLE

Κοκλώνης Κολομβία: Σε μία δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή

Κοκλώνης Κολομβία: Έχουμε συνηθίσει τον Mr Traveler να μας ξεναγεί μέσα από την insider ματιά του σε μαγικά μέρη: από τις πιο δημοφιλείς μητροπόλεις, μέχρι τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη μας.

Κοκλώνης Κολομβία: Το ταξίδι που κάνει αυτή τη φορά, όμως, δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα μέσα από το Celebrity Travel. Χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας. Εκτενή έρευνα. Ειδικές άδειες. Μέτρα ασφαλείας. Ο Νίκος Κοκλώνης σε μια αποστολή-οδοιπορικό στην Κολομβία, στα επόμενα επεισόδια της ταξιδιωτικής του εκπομπής θα ακολουθήσει τη διαδρομή της κοκαΐνης. Θα βρεθεί στο Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας και πατρίδα του θρυλικού Πάμπλο Εσκομπάρ.

Θα ξετυλίξει την ιστορία του περίφημου καρτέλ Μεντεγίν, θα μιλήσει με συνεργάτες του Κολομβιανού που βρέθηκε στην πρώτη θέση του περιοδικού Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και με την συναρπαστική ζωή του ενέπνευσε τον κινηματογράφο τους τους τηλεοπτικούς παραγωγούς. Στη διάρκεια αυτής της διαδρομής ο Νίκος Κοκλώνης θα έχει και μια πολύ σημαντική συνάντηση. Θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Πάμπλο Εσκομπάρ, Ρομπέρτο.

Κοκλώνης Κολομβία: Η συνάντηση με τον αδερφό του Εσκομπάρ

Ο 72χρονος σήμερα Ρομπέρτο ήταν ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά του καρτέλ που οδήγησε τον Πάμπλο το 1989 να εκτιμάται πως διαθέτει περιουσία 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν ο άνθρωπος που το 1992 απέδρασε μαζί του από τη φυλακή και γνωρίζει όσο κανένας όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του μεγαλύτερου βαρόνου κοκαΐνης στον πλανήτη. Ο Κοκλώνης, στα στόρις που έχει ανεβάσει από το αεροδρόμιο και το αεροπλάνο με μια δόση χιούμορ, αποκαλύπτει πως αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό και επικίνδυνο ταξίδι. Είναι όμως ένα οδοιπορικό που ήταν εδώ και καιρό αποφασισμένος να πραγματοποιήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις