Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Συνάντηση Big-4: Η ΕΠΟ σε πρώτο πλάνο – Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση Big-4: Η ΕΠΟ σε πρώτο πλάνο – Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού

Συνάντηση Big-4: Το ραντεβού των Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου θα διεξαχθεί στις 15.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne».

Συνάντηση Big-4Κομβική αναμένεται για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου η σημερινή, πολυαναμενόμενη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων της Super League 1. Πιο συγκεκριμένα, το ραντεβού των Ιβάν Σαββίδη (ΠΑΟΚ), Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακός), Δημήτρη Μελισσανίδη (ΑΕΚ) και Γιάννη Αλαφούζου (Παναθηναϊκός) θα διεξαχθεί στις 15.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne». Αν και δεν έχει γνωστή επακριβώς η ατζέντα της συνάντησης είναι σίγουρο ότι στη διάρκειά της θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο την εξεύρεση λύσεων, προκειμένου να απομακρυνθεί η απειλή του Grexit. Στη συνάντηση των «Big 4» της Super League θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του διευθυντή των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν στη συνάντηση ακόμη ο Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), ο Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), ο Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και ο Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν θα δώσουν το «παρών» ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο ομόλογός του στη Super League, Μηνάς Λυσάνδρου. Σε διαδικτυακό του μήνυμα το βράδυ της Δευτέρας ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφερόμενος στο ραντεβού των «Big 4» επισήμανε ότι «αφορά στο παρόν και στο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου», υπογραμμίζοντας πως «Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συζητήσουν ενώπιοι ενωπίοις, να αναζητήσουν και να προσδιορίσουν κοινό τόπο, σε δεδομένα υπαρκτά ζητήματα, προς όφελος του αθλήματος, με στόχο την πρόοδο».

Η συνάντηση των Big – 4 με FIFA και UEFΑ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις