Σορεντίνο αποσύρθηκε: «Κρεμάει τα γάντια του» ο τερματοφύλακας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σορεντίνο αποσύρθηκε: «Κρεμάει τα γάντια του» ο τερματοφύλακας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Σορεντίνο αποσύρθηκε: Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε για μία διετία (2005-07), βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι "κιτρινόμαυροι" να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2006/07.

22.01.2020 | 22:00

Σορεντίνο αποσύρθηκεΑποσύρεται από την αγωνιστική δράση ο πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο. Ο Ιταλός αποσύρθηκε σε ηλικία 40 ετών. Ο “Σόρε” πραγματοποίησε μία αξιόλογη καριέρα -κυρίως- στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Τορίνο, Κιέβο και Παλέρμο, αποτελώντας αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ. “Το αποφάσισα αυτές τις ημέρες. Από σήμερα, λέω και επίσημα τέλος. Δέχθηκα αρκετές προτάσεις τους τελευταίους μήνες. Καμία δεν με παρακίνησε για να συνεχίσω την καριέρα μου”. Την αποκάλυψη έκανε ο έμπειρος πορτιέρε σε τηλεοπτική εκπομπή του “Sky Sport”, όπου συμμετέχει ως σχολιαστής.

Τελευταία ομάδα του Σορεντίνο, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, η Κιέβο με την οποία μέτρησε συνολικά 271 συμμετοχές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 73 εξ αυτών. Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε για μία διετία (2005-07), βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι “κιτρινόμαυροι” να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2006/07, με τον Ιταλό να είναι εκ των πρωταγωνιστών στη μεγάλη νίκη επί της Μίλαν στο ΟΑΚΑ.

Exit mobile version