Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συναυλία για Μικρούτσικο: Τσίπρας και Περιστέρα στο Μέγαρο για το αφιέρωμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναυλία για Μικρούτσικο: Τσίπρας και Περιστέρα στο Μέγαρο για το αφιέρωμα

Συναυλία για Μικρούτσικο: Ιδιαίτερα κομψοί και οι δύο, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, παρακολούθησαν τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου.

Συναυλία για Μικρούτσικο: Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα για τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Μέγαρο Μουσικής μαζί με την σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Ιδιαίτερα κομψοί και οι δύο, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, παρακολούθησαν τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε μαζί με την σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα και την κόρη του Θάνου Μικρούτσικου, Κωνσταντίνα:

Συναυλία για Μικρούτσικο: Η συνομιλία του Τσίπρα με την οικογένεια του καλλιτέχνη

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας λίγον πριν την έναρξη της συναυλίας είχε και σύντομη συνομιλία τόσο με την σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη, όσο και με τα άλλα δύο του παιδιά, Στέλιο και Αλεξάνδρα. Σημειώνεται ότι η sold out συναυλία-αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις