Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζίδου κιλά: Πώς αδυνάτισε μετά την εγκυμοσύνη
LIFESTYLE

Χατζίδου κιλά: Πώς αδυνάτισε μετά την εγκυμοσύνη

Χατζίδου κιλά: Πρόσφατα η Ελένη Χατζίδου έκανε μια ανάρτηση σχετικά με ένα θέμα που απασχολεί πολλές μέλλουσες και νέες μανούλες: τα κιλά της εγκυμοσύνης και πως αυτά χάνονται.

Χατζίδου κιλάΠιο ευτυχισμένη από ποτέ δηλώνει η μαμά πλέον, Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής εκεί. Πρόσφατα, λοιπόν,η Ελένη Χατζίδου έκανε μια ανάρτηση σχετικά με ένα θέμα που απασχολεί πολλές μέλλουσες και νέες μανούλες: τα κιλά της εγκυμοσύνης και πως αυτά χάνονται.

“Αν υπάρχει έστω κ μια από εσάς που αγχώνεται η στεναχωριέται για τα κιλά της εγκυμοσύνης, φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά κ από τον άντρα μου. Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα! δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια από τον personal trainer της καρδιάς μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλά φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά, εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους !”, έγραψε η Ελένη Χατζίδου κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ποζάροντας μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αν υπάρχει έστω κ μια από εσας που αγχώνεται η στεναχωριέται για τα κιλα της εγκυμοσύνης,φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά κ απ τον άντρα μου😂😂😂 Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα!δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδιας μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλα φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά,εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους ! #fitmama #mompower

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις