Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκρήξεις Σουηδία: Κοντά σε γειτονιές της Στοκχόλμης – Ένας τραυματίας
ΚΟΣΜΟΣ

Εκρήξεις Σουηδία: Κοντά σε γειτονιές της Στοκχόλμης – Ένας τραυματίας

Εκρήξεις Σουηδία: Πληροφορίες θέλουν τις εκρήξεις αυτές να συνδέονται με άλλες που σημειώθηκαν σε άλλη περιοχή της Στοκχόλμης πριν από μερικές ημέρες.

Εκρήξεις Σουηδία: Δυο ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν τις γειτονιές Κίστα και Χάσμπι στη Στοκχόλμη το βράδυ της Δευτέρας, με συνέπεια την άμεση εκκένωση των δυο περιοχών. Συνολικά, 50 άτομα απομακρύνθηκαν από τα κτίρια που βρίσκονται στο επίκεντρο των εκρήξεων. Ένα άτομο μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο. Οι δυο εκρήξεις σημειώθηκαν με διαφορά 14 λεπτών και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιστατικά συνέβησαν σε διαμερίσματα πολυκατοικιών. Οι εκρήξεις ήταν τόσο ισχυρές, που ακούστηκαν σε αρκετές γειτονιές της Στοκχόλμης. Δέκα άτομα δέχτηκαν, προληπτικά, τις πρώτες βοήθειες, ενώ ένα εξ αυτών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από ασθενοφόρο που έσπευσε στο χώρο της μιας εκ των δυο εκρήξεων. Πληροφορίες θέλουν τις εκρήξεις αυτές να συνδέονται με άλλες που σημειώθηκαν σε άλλη περιοχή της Στοκχόλμης πριν από μερικές ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις