Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ντελόντε ουέστ NBA: Bίντεο με πρώην άσο, να τον χτυπούν στο δρόμο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντελόντε ουέστ NBA: Bίντεο με πρώην άσο, να τον χτυπούν στο δρόμο

Ντελόντε ουέστ NBA: Σοκάρουν τα πλάνα με την τραγική κατάληξη που έχει ο πρώην άσος του NBA, Ντελόντε Ουέστ, ο οποίος περιπλανιέται άστεγος στην Ουάσινγκτον.

Ντελόντε ουέστ NBA: Τον κατήφορο έχει πάρει η ζωή του Ντελόντε Ουέστ, ο οποίος περιπλανιέται άστεγος στην Ουάσινγκτον, ενώ κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει να τον χτυπούν  στη μέση του δρόμου. Ο άλλοτε ΝΒΑer βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει 16 εκατομμύρια δολάρια, αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί άστεγος στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Ο Ντελόντε Ουέστ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα η ζωή του να βρίσκεται σε ένα πολύ δύσκολο σημείο. Μάλιστα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας δύο βίντεο που δείχνουν την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ντελόντε ουέστ NBA: Το απαράδεκτο σκηνικό της κακοποίησής του

Στο πρώτο φαίνεται να τον χτυπούν μέσα στη μέση του δρόμου. Επιπλέον, κάποιος που πλησίασε να του μιλήσει, μετά βίας καταλάβαινε τι απαντούσε. Μόνο ότι κάποιος τον απείλησε με όπλο, χωρίς να διευκρινίζει τους ακριβείς λόγους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις