Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργούλης YFSF: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις έντονες αντιδράσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργούλης YFSF: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις έντονες αντιδράσεις

Γεωργούλης YFSF: «Επιβεβαίωσα ότι στην πολιτική μπορεί να δεχτείς βέλη επειδή είσαι από την απέναντι ομάδα» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Γεωργούλης YFSF: Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, αμέσως μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι». Όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τις έντονες αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί. Οι αντιδράσεις αυτές προκλήθηκαν ύστερα από την ανακοίνωση ότι θα συμμετέχει, στην κριτική επιτροπή του σόου Your Face Sounds Familiar. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις. Περίμενα ότι κάτι θα υπάρξει, επειδή έχουν υπάρξει και άλλες στιγμές τρολαρίσματος, αλλά όχι τόσο πολύ έντονα».

«Δεν στενοχωρήθηκα με τα σχόλια. Απλώς επιβεβαίωσα ότι στην πολιτική μπορεί να δεχτείς βέλη επειδή είσαι από την απέναντι ομάδα» σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα όπως σχολίασε, τα dm μηνύματα που δέχτηκε στο Ιnstagram ήταν υπέρ της συμμετοχής του στο σόου. «Υπάρχει ευρωβουλευτής παίκτης του πόκερ, που κέρδισε 1,5 εκατ. ευρώ από εξωκοινοβουλευτικές δραστηριότητες» ανέφερε. Εξήγησε ακόμα ότι το να ασχοληθεί αποκλειστικά με την πολιτική θα τον αποκόψει από το επάγγελμα του ηθοποιού. Μάλιστα όταν επιστρέψει «θα είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν», όπως είπε.

Γεωργούλης YFSF: Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις