Αξιολόγηση υπουργών από Μητσοτάκη: Αναβολή στη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιολόγηση υπουργών από Μητσοτάκη: Αναβολή στη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Αξιολόγηση υπουργών από Μητσοτάκη: H συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπ. Εργασίας ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι.

20.01.2020 | 09:51

Αξιολόγηση υπουργών από ΜητσοτάκηΣε αναβολή οδηγείται η προγραμματισμένη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. H συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπ. Εργασίας ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι, αλλά τελικά αναβάλλεται και θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, μετά την ψηφοφορία για τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει αντίστοιχη επίσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού την περασμένη Τρίτη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμπληρώσει έξι μήνες από τη στιγμή που πήρε την εντολή διακυβέρνησης της χώρας. Ο πρωθυπουργός από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου είχε καταστήσει σαφές ότι οι υπουργοί θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται για το έργο τους. Μάλιστα στις 10 Ιουλίου λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου συνεργάτες του πρωθυπουργού μετέφεραν 18 μπλε ντοσιέ, τα οποία είχαν παραλήπτες τους υπουργούς. Κάθε ένας υπουργός θα παραλάμβανε το ντοσιέ που αφορά στο δικό του χαρτοφυλάκιο. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται οι στόχοι που καλούνται να υλοποιήσουν.

«Έχω ένα πρόγραμμα και πρέπει να το υλοποιήσω. Θέτω χρονοδιαγράμματα, θέτω στόχους … Υπάρχουν ζητήματα τα οποία θα ήθελα να τα είχαμε αντιμετωπίσει νωρίτερα. Υπάρχουν άλλα τα οποία πιστεύω ότι πήγαμε αρκετά καλά», ήταν το μήνυμα που είχε στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εσωτερικό της κυβέρνησης, μέσω της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τον περασμένο Οκτώβριο. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη. Θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με Βρούτση και Κεραμέως.

Οι δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού:
Exit mobile version