Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ -Σόφι Τριντό: Όταν τα κορίτσια έπαιζαν με τον φακό, σε βραδινή έξοδο
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ -Σόφι Τριντό: Όταν τα κορίτσια έπαιζαν με τον φακό, σε βραδινή έξοδο

Μέγκαν Μαρκλ -Σόφι Τριντό: Ο σύζυγος της κυρίας Τριντό, ο Τζάστιν ο οποίος είναι πρωθυπουργός του Καναδά από το 2015, κάλεσε τη χώρα του να καλωσορίσει τους Sussexes.

Μέγκαν Μαρκλ -Σόφι Τριντό: Παίζοντας με τη φωτογραφική μηχανή σε μια νύχτα αποκλειστικά για κορίτσια, η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει στο φακό μάγουλο με μάγουλο σε ένα μπαρ του Τορόντο με τους δύο κολλητές της φίλες. Η μία από αυτές, είναι η Τζέσικα Μαλρόνεϊ η οποία είναι παντρεμένη με τον γιο ενός πρώην Καναδού πρωθυπουργού και η άλλη είναι η Σόφι Τριντό η οποία είναι παντρεμένη με τον σημερινό πρωθυπουργό. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το 2016 και δείχνουν πώς εδώ και χρόνια και πριν η Μέγκαν Μαρκλ μπει στη βασιλική οικογένεια είχε έναν αξιοζήλευτο κοινωνικό κύκλο.

Ο σύζυγος της κυρίας Τριντό, ο Τζάστιν ο οποίος είναι πρωθυπουργός του Καναδά από το 2015, κάλεσε τη χώρα του να καλωσορίσει τους Sussexes, με τους Καναδούς όμως να είναι διχασμένοι. Την περασμένη εβδομάδα ένα δημοσίευμα της «Globe and Mail» της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας ανέφερε πώς η Μέγκαν και ο Χάρι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στον Καναδά. Υπάρχει η μερίδα των Καναδών που υποστηρίζει ότι το ζευγάρι δεν θα πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση σε θέματα ασφάλειας σε σχέση με άλλους ανθρώπους που μεταναστεύουν στον Καναδά και οι πολίτες δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να φορολογηθούν και να πληρώσουν για εκείνους.

Δείτε ακόμη:

Καταπέλτης ο Τόμας Μαρκλ: “Η κόρη μου φτηναίνει τη βασιλική οικογένεια”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις