Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γουρούνι bungee jumping: Πέταξαν το άτυχο ζώο από ύψος 70 μέτρων
ΚΟΣΜΟΣ

Γουρούνι bungee jumping: Πέταξαν το άτυχο ζώο από ύψος 70 μέτρων

Γουρούνι bungee jumping: Το γουρούνι έβγαζε κραυγές, με το κοινό να παρακολουθεί ενθουσιασμένο το απαράδεκτο... show.

Γουρούνι bungee jumping: Ένα θεματικό πάρκο στη νοτιοδυτική Κίνα αποφάσισε να βασανίσει ένα γουρούνι για… ατραξιόν, πετώντας το άτυχο ζώο από ύψος 70 μέτρων για να κάνει bungee jumping. Οι υπεύθυνοι του πάρκου έδεσαν με σχοινί το γουρούνι και το μετέφεραν γελώντας στην ειδική πλατφόρμα, όπου στη συνέχεια θα έριχναν το ζώο στο κενό και θα το συγκρατούσαν ιμάντες. Το γουρούνι έβγαζε κραυγές, με το κοινό να παρακολουθεί ενθουσιασμένο το απαράδεκτο… show.

Το βίντεο που αρχικά δημοσιεύθηκε στο Weibο, την πιο δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων της Κίνας, προκάλεσε την κατακραυγή του κόσμου. «Αφήσαμε το γουρούνι να κάνει το πρώτο άλμα την ημέρα των εγκαινίων επειδή οι τιμές των χοίρων ήταν πολύ υψηλές φέτος και πρόσφατα έπεσαν λιγάκι», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πάρκου τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο show έγινε με αφορμή το τέλος της Χρονιάς του Χοίρου.

Γουρούνι bungee jumping: «Φαίνεται τι μπορούν να κάνει ο άνθρωπος όταν βαρεθεί»

Από την άλλη τα σχόλια όσων είδαν το βίντεο με το μαρτύριο του γουρουνιού είναι χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η DW: «Πρόκειται για βασανιστήριο. Προτείνω να δέσουμε τον διοργανωτή και να κάνει κι αυτός το άλμα», «Δεν είναι αστείο. Φαίνεται τι μπορούν να κάνει ο άνθρωπος όταν βαρεθεί»,  «Ήταν άθλιο για το ζώο. Είναι μια αηδιαστική ιδέα μάρκετινγκ για να προσελκύσει την προσοχή με την εκμετάλλευση ενός γουρουνιού». Ένας υπεύθυνος  του θεματικού πάρκου ανέφερε μάλιστα πως το γουρούνι οδηγήθηκε στο σφαγείο μετά το περιστατικό.

Γουρούνι bungee jumping: Το αποτρόπαιο θέαμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις