Φονικό στην Πάφο: Μητέρα ξεψύχησε μπροστά στα παιδιά της – Ψάχνουν τον εν διαστάσει σύζυγο

ΚΟΣΜΟΣ

Φονικό στην Πάφο: Μητέρα ξεψύχησε μπροστά στα παιδιά της – Ψάχνουν τον εν διαστάσει σύζυγο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φονικό στην Πάφο: Η Αστυνομία αναζητά τον 37χρονο εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος είναι από τη Συρία.

20.01.2020 | 19:43

Φονικό στην Πάφο: Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε μια γυναίκα στην Πάφο της Κύπρου, μητέρα επτά παιδιών. Η γυναίκα, συριακής καταγωγής, εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στο διαμέρισμα της στην περιοχή Τεχνικής Σχολής Πάφου. Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου σε δηλώσεις του, ανέφερε πως το θύμα φέρει τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε από μαχαίρι, όπως μεταδίδει το sigmalive. «Αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις με τη βοήθεια της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι συνθήκες του θανάτου της 31χρονης διερευνώνται», πρόσθεσε.

Η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της παρουσία και τριών παιδιών της. Η γυναίκα φέρεται να είχε προστριβές με τον πρώην σύζυγό της στο παρελθόν οι οποίες την οδήγησαν στην αστυνομία για καταγγελία. Οι υποψίες της αστυνομίας της Πάφου στρέφονται προς τον πρώην σύζυγό της, για τον οποίο δικαστήριο είχε εκδώσει περιοριστικά μέτρα να μην προσεγγίζει τη γυναίκα. Οι κυπριακές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του χωρίς ωστόσο οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Βρήκαν το μαχαίρι

Ο HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, της εν διάσταση συζύγου του, περιγράφεται ως εξαιρετικά βίαιος και σκληρός. Γείτονες ανέφεραν ότι είχαν ακούσει το θύμα να κλαίει υποστηρίζοντας ότι κάποιες φορές είχαν καλέσει μάλιστα και την αστυνομία. Η αστυνομία εντόπισε στο καλάθι των σκουπιδιών στην κουζίνα της κατοικίας ένα μαχαίρι που πιστεύει ότι είναι το φονικό όργανο που χρησιμοποίησε ο δράστης της δολοφονίας. Το μαχαίρι έχει ήδη παραληφθεί από τα μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας του αρχηγείου αστυνομίας για εξετάσεις.

Ειδικοί στο πλευρό των παιδιών

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών. Τα δύο παιδιά της ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στη Συρία, ενώ τα υπόλοιπα πέντε ηλικίας κάτω των 12 ετών διέμεναν με τη μητέρα τους στην Πάφο. Η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας Μαρία Κυρατζή ανέφερε στο alphanews.live ότι από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στις τάξεις των αρμόδιων λειτουργών που έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια, τόσο στα παιδιά του θύματος, που την ώρα διάπραξης του φόνου βρίσκονταν στο σπίτι, όσο και στη λειτουργό που εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά σε φιλικό σπίτι της οικογένειας και έχουν ήδη τεθεί υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας, ενώ επιστήμονες και ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό τους για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας. Την ίδια βοήθεια, λαμβάνει και η λειτουργός που επισκέφτηκε το σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Exit mobile version