Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αξιολόγηση υπουργών από Μητσοτάκη: Επόμενη συνάντηση με Βρούτση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιολόγηση υπουργών από Μητσοτάκη: Επόμενη συνάντηση με Βρούτση

Αξιολόγηση υπουργών από Μητσοτάκη: Μετά τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, σειρά παίρνει τη Δευτέρα ο Γιάννης Βρούτσης, του υπουργείου Εργασίας. 

Αξιολόγηση υπουργών από ΜητσοτάκηΗ κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμπληρώσει έξι μήνες από τη στιγμή που πήρε την εντολή διακυβέρνησης της χώρας και ο πρωθυπουργός από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου είχε καταστήσει σαφές ότι οι υπουργοί θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται για το έργο τους. Μάλιστα στις 10 Ιουλίου λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου συνεργάτες του πρωθυπουργού μετέφεραν 18 μπλε ντοσιέ, τα οποία είχαν παραλήπτες τους υπουργούς. Κάθε ένας υπουργός θα παραλάμβανε το ντοσιέ που αφορά στο δικό του χαρτοφυλάκιο. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται οι στόχοι που καλούνται να υλοποιήσουν.

«Έχω ένα πρόγραμμα και πρέπει να το υλοποιήσω. Θέτω χρονοδιαγράμματα, θέτω στόχους … Υπάρχουν ζητήματα τα οποία θα ήθελα να τα είχαμε αντιμετωπίσει νωρίτερα. Υπάρχουν άλλα τα οποία πιστεύω ότι πήγαμε αρκετά καλά», ήταν το μήνυμα που είχε στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εσωτερικό της κυβέρνησης, μέσω της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου., τον περασμένο Οκτώβριο.

Σειρά έχει η αξιολόγηση υπουργείου Εργασίας

Έτσι μετά τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, σειρά παίρνει τη Δευτέρα ο Γιάννης Βρούτσης, του υπουργείου Εργασίας.  Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο στις 11:00 με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, συνεχίζοντας τις συναντήσεις με την ηγεσία κάθε υπουργείου προκειμένου να διαπιστωθούν η αποτελεσματικότητα, αλλά και ποιο στόχοι επιτεύχθηκαν και ποιοι καθυστερούν.

Στις 12:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος κ. Κεγάμ Χατσεριάν και τον πρόεδρο Τσολακιάν Μπογό και μέλη του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Ελλάδος. Στις 14:30, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση Μνήμης για τα Θύματα της Τρομοκρατίας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Σημειώνεται ότι το επόμενο υπουργείο που θα τεθεί υπό αξιολόγηση θα είναι το υπουργείο Παιδείας, του οποίου ηγείται η Νίκη Κεραμέως.

Οι δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις