PS5 controller: Το DualShock 5 θα είναι συμβατό με το PS4

PLUS

PS5 controller: Το DualShock 5 θα είναι συμβατό με το PS4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

PS5 controller: Το "DS5" σαν όνομα δεν εμφανίζεται σε καμία άλλη σελίδα του PlayStation, ωστόσο όπως όλοι καταλαβαίνουμε θα αποτελεί το όνομα του χειριστηρίου του PS5. 

19.01.2020 | 21:00

PS5 controllerΌπως αναφέρει το IGN Greece, το όνομα του χειριστηρίου του PS5 μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί και επίσημα αλλά είναι λογικό να υποθέτουμε πως αυτό θα είναι DualShock5. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι λίστες που έχουν εμφανιστεί σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα. Σε ό,τι αφορά τη συμβατότητα του DualShock, όλες οι κονσόλες φαίνεται πως είναι συμβατές με το “DS4”, όπως επίσης και με το “DS5”. Το “DS5” σαν όνομα δεν εμφανίζεται σε καμία άλλη σελίδα του PlayStation. Ωστόσο όπως όλοι καταλαβαίνουμε θα αποτελεί το όνομα του χειριστηρίου του PS5.

Ξεκινάμε λοιπόν με την πιο πρόσφατη πατέντα, την οποία κατοχύρωσε η Sony στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και μας φέρνει ένα τουλάχιστον χαρακτηριστικό το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι στιγμής. Ένα μήνα νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει άλλη μία πατέντα. Εκείνη, εμφάνιζε ένα χειριστήριο το οποίο είχε αρκετές ομοιότητες με το DL4, αλλά και αρκετές διαφορές. Τέλος το DualShock 5 φαίνεται ότι θα συνδέεται με το Internet και όχι απευθείας με την κονσόλα. Τώρα όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5, σύμφωνα με πληροφορίες, το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020. Δεν αποκλείεται η παρουσίαση να πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2020, ενώ η τιμή του αναμένεται στα €499.

Exit mobile version