Μέγκαν Χάρι τίτλοι: Πώς θα αποκαλείται πλέον το ζευγάρι μετά το Megxit

ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Χάρι τίτλοι: Πώς θα αποκαλείται πλέον το ζευγάρι μετά το Megxit

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Μέγκαν Χάρι τίτλοι: Ποιους τίτλους χάνουν και πώς θα αποκαλούνται πλέον Μέγκαν, Χάρι και Άρτσι.

19.01.2020 | 14:02

Μέγκαν Χάρι τίτλοι: Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση για το Megxit, αναφέρθηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχασαν τους HRH τίτλους τους (σσ ΑΒΥ, «Αυτού Βασιλική Υψηλότητα») και πλέον το ζευγάρι θα είναι γνωστό ως Χάρι, δούκας του Σάσεξ και Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ. Όσον αφορά τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ θα χάσουν τους HRH τίτλους τους από την άνοιξη, όταν και θα τεθεί σε εφαρμογή η συμφωνία για το Megxit.

Χθες, όταν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, πόσταραν στο λογαριασμό τους στο Instsagram την ανακοίνωσή τους η οποία έγινε δια μέσου του παλατιού, αποκάλεσαν κανονικά τους εαυτούς τους με τους HRH τίτλους τους. Ο Χάρι γεννήθηκε ως πρίγκιπας της Ουαλίας και απέκτησε τίτλο HRH από τη γέννησή του. Πάντως και μετά την αφαίρεση του ΗRH τίτλου του, θα παραμείνει πρίγκιπας.

Μέγκαν Χάρι Άρτσι: Τι αλλάζει στους τίτλους τους

Ο Χάρι θα κρατήσει ακόμη τον τίτλο του δούκα του Σάσεξ που του έδωσε η γιαγιά του το πρωινό του γάμου του με την Μέγκαν Μαρκλ. Η Μέγκαν Μαρκλ πήρε και εκείνη το ίδιο πρωινό τον τίτλο της δούκισσας του Σάσεξ και με το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι έγινε μέλος της βασιλικής οικογένεια και απέκτησε αμέσως τον HRH τίτλο. Και μπορεί να χάνει πλέον τον HRH τίτλο της αλλά κρατά αυτόν της δούκισσας του Σάσεξ. Ο γιος τους Άρτσι δεν έχει βασιλικό τίτλο, δεν είναι HRH, αλλά ούτε και πρίγκιπας, καθώς ήταν πολύ πίσω στη διαδοχή για το βρετανικό θρόνο. Το όνομα του μικρού είναι Άρτσι, Μαουντμπάντεν Γουίνδσορ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούσαν να δεχθούν, κατά τη γέννησή του, για τον μικρό Άρτσι τον τίτλο Ερλ του Νταπουμπάρτον ή το Λόρδος Αρτσι Μαουντμπάντεν-Γουίνδσορ. Ωστόσο, με το που γεννήθηκε ο Άρτσι πήραν την απόφαση να τον κάνουν Master, πιθανότατα από την επιθυμία που είχε πάντα ο πρίγκιπας Χάρι για τον εαυτό του να είναι ένα κανονικό, απλό παιδί, παρά πρίγκιπας. Ο Άρτσι, μπορεί ακόμη να πάρει τίτλο HRH όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, ωστόσο πιστεύεται ότι κάτι τέτοιο θα το απορρίψουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η ανακοίνωση της Βασίλισσας για το Megxit:
Exit mobile version