Διάσκεψη Βερολίνου Λιβύη: Η Μέρκελ ψάχνει τον Πούτιν και τρώει τα νύχια της

ΚΟΣΜΟΣ

Διάσκεψη Βερολίνου Λιβύη: Η Μέρκελ ψάχνει τον Πούτιν και τρώει τα νύχια της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Διάσκεψη Βερολίνου Λιβύη: Ο φακός την εντόπισε να τρώει τα νύχια της τη στιγμή που περίμενε να υποδεχθεί τους ηγέτες που κλήθηκαν να πάρουν μέρος στη Διάσκεψη για τη Λιβύη.

19.01.2020 | 18:37

Διάσκεψη Βερολίνου ΛιβύηΔεν έλειψαν τα απρόοπτα από τη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό κατά «οικογενειακή φωτογράφιση» των συμμετεχόντων. Οι ηγέτες πήραν τις θέσεις τους, ωστόσο κάτι δεν πήγαινε καλά. Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι κάποιος απουσίαζε, και αυτός ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν. «Πού είναι ο Πούτιν» φαίνεται να αναρωτιούνται οι παριστάμενοι σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ψάχνοντας τον Ρώσο πρόεδρο.

Μάλιστα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη από την απουσία του Πούτιν, γυρίζοντας να τον ψάξει πολλές φορές και να στραφεί προς το σημείο όπου θα έπρεπε να στέκεται. Ο Ρώσος πρόεδρος πάντως, όταν αντιλήφθηκε ότι τον περίμεναν, έσπευσε στη θέση του. Ο Πούτιν, ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε αργοπορημένα. Μαζί με τον Ρώσο πρόεδρο στην αίθουσα εισήλθε και ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε. Ο τελευταίος μάλιστα, έψαχνε απεγνωσμένα πού θα σταθεί, στη συνέχεια δεν ήξερε από πού να περάσει, για να φτάσει τελικά στη θέση του.

Διάσκεψη Βερολίνου: Η Μέρκελ τρώει… τα νύχια της

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δεν μπορούσε να κρύψει καθόλου την αμηχανία της. Ο φακός την εντόπισε να τρώει τα νύχια της τη στιγμή που περίμενε να υποδεχθεί τους ηγέτες που κλήθηκαν να πάρουν μέρος στη Διάσκεψη για τη Λιβύη.

Exit mobile version