Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βάρη φονικό: Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα – Δύο νεκροί
ΕΛΛΑΔΑ

Βάρη φονικό: Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα – Δύο νεκροί

Βάρη φονικό: Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν τέσσερα άτομα εισέβαλαν με πυροβόλα όπλα στη γνωστή ταβέρνα «Βοσκοπούλα» στα Βλάχικα της Βάρης.

Βάρη φονικό: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στη Βάρη, στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα”. Η μαφιόζικη επίθεση έγινε μπροστά σε γυναίκες και παιδιά με τους ενόπλους να μη διστάζουν να πυροβολήσουν μέσα σε κόσμο που έτρωγε με τις οικογένειές του. Ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί, ένας Μαυροβούνιος και ένας Σλοβένος, ενώ υπάρχει και μια τραυματισμένη γυναίκα που χτύπησε από εξοστρακισμό σφαίρας.

Ο Σλοβένος και ο Μαυροβούνιος κάθονταν στο ίδιο τραπέζι μαζί με τις οικογένειές τους, στο χώρο της ταβέρνας που βρίσκεται σε υπερυψωμένο επίπεδο. Στη θέα των ενόπλων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, καθώς οι δράστες ήταν όρθιοι με τα όπλα προτεταμένα και εκείνοι έτρωγαν καθισμένοι σε τραπέζι. Οι ένοπλοι μπήκαν στην ταβέρνα και τους «γάζωσαν», με την επίθεση να διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός.

Οι δράστες φορούσαν full face κουκούλες και κρατούσαν πιστόλια

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από τις κάμερες αλλά κανείς δεν ξέρει εάν αυτό θα βοηθήσει τις έρευνες. Το βέβαιο για τους αστυνομικούς είναι ότι επρόκειτο για επαγγελματίες εκτελεστές, που λειτούργησαν με οργανωμένο σχέδιο και ακρίβεια, ενώ εκμεταλλεύτηκαν στον υπέρτατο βαθμό το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Οι σφαίρες έπληξαν τα θύματα σε ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα ο Σλοβένος και ο Μαυροβούνιος να υποκύψουν στα τραύματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε μία στο πόδι. Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο της Βούλας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι τέσσερις δράστες διέφυγαν με τζιπ, το οποίο αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα από τις Αρχές.

Βάρη – Φονικό σε ταβέρνα: Αυτόπτης μάρτυρας – «Έτσι τους σκότωσαν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις