Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκέντρωση Σύνταγμα 19 Ιανουαρίου: Κλειστός ο δρόμος κάτω από την πλατεία
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση Σύνταγμα 19 Ιανουαρίου: Κλειστός ο δρόμος κάτω από την πλατεία

Συγκέντρωση Σύνταγμα 19 Ιανουαρίου: Οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «κλείστε τα σύνορα».

Συγκέντρωση Σύνταγμα 19 ΙανουαρίουΣυγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί πολίτες και αντιτίθεται στην πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό. Οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «κλείστε τα σύνορα». Μάλιστα λίγο μετά τις 13:30 έκλεισαν και το δρόμο στην κάτω πλευρά της πλατείας.

Κατά πληροφορίες στους συγκεντρωμένους βρίσκονται διαδηλωτές από Θεσσαλονίκη και από Ζάκυνθο. Την ίδια ώρα στα Προπύλαια βρίσκεται μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση. Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ νωρίτερα: «Σας πληροφορούμε ότι την Κυριακή 19/01/20 ο σταθμός «Σύνταγμα» καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας και για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού θα παραμείνει κλειστός από τις 09:30 μέχρι νεωτέρας εντολής. Παρακαλούμε για την εξυπηρέτησή σας χρησιμοποιείτε τους παρακείμενους σταθμούς».

Δείτε φωτογραφίες:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις