Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου: Το μήνυμα της συμπαραγωγού του Ιακόμπι μετά την επίθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου: Το μήνυμα της συμπαραγωγού του Ιακόμπι μετά την επίθεση

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου: Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου έλαβε χώρα στην πλατεία Συντάγματος, όπου περίπου 400 άτομα διαδήλωσαν εναντίον των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου: Μήνυμα στους ακροδεξιούς που επιτέθηκαν και χτύπησαν τον δημοσιογράφο της Deutsche Welle Θωμά Ιακόμπι στο Σύνταγμα έστειλε, μέσω Twitter, η Αγγελική Κουρούνη.

Η συμπαραγωγός του Θωμά Ιακόμπι του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Προσωπική υπόθεση» έγραψε:

«Χρυσαυγουλακια μου οσο και να μας χρυπατε να μας κλεβετε τηλεφωνα μαγνητοφωνα οπως και κανατε σημερα στο Συνταγμα που παλι 10 πεσατε πανω μας και παλι ειδικα στον Θωμα δεν θα το βαλουμε κατω η ταινια μας θα γινει οι αναταποκρισεις μας θα γινουν οι δρομόι δεν ειναι δικοι σας».

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ η ομάδα των ακροδεξιών πλησίασε τον δημοσιογράφο, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τη Χρυσή Αυγή, και του ζήτησαν τα στοιχεία ταυτότητάς του. Εκείνος αρνήθηκε και στη συνέχεια η ομάδα των ακροδεξιών του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο κεφάλι. Οι δράστες του πήραν και την κάμερά του. Ο δημοσιογράφος κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια συναδέλφων του δημοσιογράφων κατά των οποίων επίσης κινήθηκαν οι ακροδεξιοί. Ο Θωμάς Ιακόμπι είναι ένας εκ των δύο σεναριογράφων του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή Προσωπική υπόθεση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις