Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα 19 Ιανουαρίου: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή
ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα 19 Ιανουαρίου: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή

Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα 19 Ιανουαρίου: Οι έμποροι καλούν τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν τις μεγάλες μειώσεις τιμών.

Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα 19 Ιανουαρίου: Ανοικτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, καθώς είναι η πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων. Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την έναρξη των εκπτώσεων, ότι σήμερα τα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11 π.μ. έως 8 μ.μ., ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, αναφέρει ότι σήμερα τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν, με προτεινόμενο ωράριο 11:00- 18:00.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει ότι τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 11 έως της 6 το απόγευμα.

Στις Σέρρες, την Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Στη Λάρισα πάλι οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2020 θα παραταθούν για 5 ημέρες και θα λήξουν την Πέμπτη, 5 Μαρτίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας αποφάσισε κατά πλειοψηφία και προτείνει στα εμπορικά καταστήματα-μέλη του να ακολουθήσουν το ωράριο 11.00 – 16.00 την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.

Οι έμποροι καλούν τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν τις μεγάλες μειώσεις τιμών ενώ οι οργανώσεις των καταναλωτών προτρέπουν όλους να προχωρούν σε αγορές εφόσον πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τελικής τιμής.

Δείτε ακόμη:

Κλείνει το πρωί ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα – Ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις