Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χάαλαντ Ντόρτμουντ: Το τρομερό ρεκόρ του πιτσιρικά με το χατ τρικ που πέτυχε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάαλαντ Ντόρτμουντ: Το τρομερό ρεκόρ του πιτσιρικά με το χατ τρικ που πέτυχε

Χάαλαντ Ντόρτμουντ: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπήκε ως αλλαγή στο ντεμπούτο του με τη Ντόρτμουντ στον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ, την οποία ισοπέδωσε με ένα εκπληκτικό χατ τρικ. 

Χάαλαντ Ντόρτμουντ: Παραμιλάει όλη η Ευρώπη με τον Νορβηγό πιτσιρικά. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπήκε ως αλλαγή στο ντεμπούτο του με τη Ντόρτμουντ στον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ, την οποία ισοπέδωσε με ένα εκπληκτικό χατ τρικ. Ο νεαρός επιθετικός που μετά το μαγικό πρώτο μισό της φετινής σεζόν στην Σάλτσμπουργκ και τα γκολ που πετύχαινε σε Αυστρία και Champions League, συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Βεστφαλία και την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ.

Το απόγευμα του Σαββάτου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ, πέρασε στο ματς με αλλαγή στο 55ο λεπτό, σκόραρε για πρώτη φορά στο 59′ και μέχρι το 79′ είχε ολοκληρώσει το προσωπικό του χατ-τρικ σε μια ονειρική πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έτσι αυτομάτως, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Bundesliga που ενώ έχει περάσει με αλλαγή σε ματς καταφέρνει να σκοράρει τρεις φορές. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νυν επιθετικός της Άρσεναλ και άλλοτε της Ντόρτμουντ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είχε επίσης σημειώσει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του στις 10 Αυγούστου 2013 και μάλιστα πάλι με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ.

Απολαύστε το χατ τρικ του Έρλινγκ Χάαλαντ:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις