Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βικτόρια Μπέκαμ κιλά: Οι αναρτήσεις στο Instagram για την διατροφή που ακολουθεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βικτόρια Μπέκαμ κιλά: Οι αναρτήσεις στο Instagram για την διατροφή που ακολουθεί

Βικτόρια Μπέκαμ κιλά: Το πρωινό ολοκληρώνεται με μερικά εσπρεσάκια και το πρωινό που της φτιάχνει η 8χρονη κόρη της, Χάρπερ.

Βικτόρια Μπέκαμ κιλά: Είναι γνωστό ότι η Βικτόρια Μπέκαμ είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και γυμναστικής. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι η ρουτίνα διατροφής που ακολουθεί, την οποία η επιτυχημένη σχεδιάστρια μοιράστηκε στο Instagram. Μέσω Instagram Story, η Βικτόρια Μπέκαμ μας έδειξε πως ξεκινά πάντα τη μέρα της με δυο κουταλιές, μηλόξυδο (και συγκεκριμένα ξύδι από οργανικό μηλίτη) που θεωρείται πως βοηθά στο αδυνάτισμα, μειώνει τα επίπεδα ζαχάρου, ενισχύει το μεταβολισμό και μειώνει τις φλεγμονές και τις προσβολές από βακτήρια. Το επιλέγουν επίσης η Τζένιφερ Άνιστον και η Μιράντα Κερ. «Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να πίνω 2 κουταλάκια μηλόξυδο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε «Ακολουθούμενο από … φρέσκο λεμόνι στημένο μέσα σε βραστό νερό.» Το πρωινό ολοκληρώνεται με μερικά εσπρεσάκια και το πρωινό που της φτιάχνει η 8χρονη κόρη της, Χάρπερ. Οι επιλογές είναι αυτό που θα περίμενες για τη Βικτόρια Μπέκαμ. Σπόροι chia, γάλα αμυγδάλου και ένα βατόμουρο ριγμένο έτσι τυχαία. Στη συνέχεια έδειξε ότι μετά το πρωινό της ακολουθούν «μερικοί» καφέδες πριν αρχίσει τη δίωρη προπόνησή της. Το σίγουρο είναι ότι διατηρεί αυτή την καλή φυσική κατάσταση όχι μόνο με τη υγιεινή διατροφή, αλλά και τη γυμναστική.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις