Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Σέρσεϊ Λάνιστερ” Μόρια: Η ηθοποιός του Game of Thrones δακρύζει για τους μετανάστες
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Σέρσεϊ Λάνιστερ” Μόρια: Η ηθοποιός του Game of Thrones δακρύζει για τους μετανάστες

"Σέρσεϊ Λάνιστερ" Μόρια: Η Χίντι απευθύνει ένα δριμύ κατηγορώ προς πάσα κατεύθυνση για την κατάσταση στη Μόρια, με αφορμή τη δολοφονία 20χρονου στον προσφυγικό καταυλισμό.

“Σέρσεϊ Λάνιστερ” Μόρια: «Πυρά» προς την ΕΕ και σε όλους όσοι ευθύνονται για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στη Μόρια εξαπολύει Λίνα Χίντι, η ηθοποιός που υποδύθηκε την Σέρσεϊ Λάνιστερ στο Game of Thrones. Η Χίντι απευθύνει ένα δριμύ κατηγορώ προς πάσα κατεύθυνση για την κατάσταση στη Μόρια, με αφορμή τη δολοφονία 20χρονου στον προσφυγικό καταυλισμό. Η ηθοποιός, που έχει επισκεφθεί και έχει καταγγείλει ξανά τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια, βάζει στο στόχαστρο τη Μεγάλη Βρετανία, καλώντας την να πάρει τα παιδιά που βρίσκονται εκεί και να τα φροντίσει.

Η Λίνα Χίντι, που έχει πάνω από 3,8 εκατ. followers στο Instagram, φαίνεται δακρυσμένη σε όλο το βίντεο να λέει ότι είδε πλάνα από το καμπ της Μόριας, τονίζοντας ότι «πρέπει να σταματήσουμε αυτή την τρέλα».

Καλημέρα σε όλους. Μόλις είδα κάποια πολύ ενοχλητικά πλάνα από το προσφυγικό καμπ στην Μόρια. Ο φίλος μου Salam Aldeen το δημοσίευσε. Έχει απελαθεί επειδή βοηθούσε γυναίκες και παιδιά εκεί… Είναι ο μόνος λόγος που απελάθηκε: Η βοήθεια που έδινε σε ανθρώπους.

Λοιπόν, χθες βράδυ -κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο- ένας άνδρας πέθανε. Δολοφονήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και αφέθηκε να πεθάνει… Και όπως λέει ο φίλος μου, πρέπει να σταματήσουμε αυτή την τρέλα! Αυτό που δεν νοιάζεται κανείς και την αδιαφορία για τις γ@μ@@νες ανθρώπινες ζωές! Γ@μ@@νη κυβέρνηση της Βρετανίας πρέπει να κάνεις κάτι γαμ@το και να πάρεις αυτά τα παιδιά και να τα φροντίζουμε. Δεν μπορείς να γυρνάς την πλάτη σου άλλο! Δεν μπορείς να πληρώνεις άλλες χώρες για να δέχονται ανθρώπους και να τους κακομεταχειρίζονται.

Πρέπει να το λύσουμε. Σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να το λύσουμε. Είναι γ@μ@@να απλό! Το να δώσουμε χώρο και εκπαίδευση, υποδομές για να μην φτάνουν άνθρωποι σε χώρες με όλους τους ανθρώπους να τους μισούν χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι. Είναι κάτι εύκολο να λυθεί. Χρειάζεται χρήματα, που τα έχουμε…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις