ΚΕΑ πληρωμή Ιανουαρίου: H ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ για την καταβολή στους δικαιούχους

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΑ πληρωμή Ιανουαρίου: H ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ για την καταβολή στους δικαιούχους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

ΚΕΑ πληρωμή Ιανουαρίου: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να δουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να πιστώνονται τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

18.01.2020 | 10:33

ΚΕΑ πληρωμή Ιανουαρίου: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να δουν οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης  να πιστώνονται τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ το ΚΕΑ αναμένεται να πληρωθεί την Τρίτη 28 Ιανουαρίου. Μαζί με αυτό και το Επίδομα Ενοικίου και Στεγαστικής Συνδρομής. Επιπλέον την Τρίτη θα δοθεί το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και Σύνταξης Υπερηλίκων όπως επίσης και το Επίδομα Ομογενών.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας που θα ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες, όλα τα επιδόματα που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλονται την ίδια ημέρα. Η μέρα αυτή θα είναι η τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα. Έτσι, το 2020 το επίδομα παιδιού Α21, το επίδομα στέγασης (ενοικίου), το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα δίνονται την ίδια μέρα. Επιπλέον, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα και το επίδομα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών θα καταβάλλονται και αυτά την ίδια ημέρα, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.

Exit mobile version